Smještaj pansiona

Pansion Villa Čardak nudi udoban smještaj tokom cijele godine

smještaj mostar pansion city star

BESPLATAN PARKING

Villa Čardak nudi besplatan parking sa video nadzorom za sve naše goste. Potrebna rezervacija.

UNESCO ZONA

2005. godine Stari most kao i stara gradska jezgra, postaju dijelom svjetske kulturne baštine kada se upisuje u UNESCO-vu knjigu zaštićenih spomenika.

REZERVACIJA

Rezervirajte još danas smještaj u Villi Čardak i posjetite Mostar u bilo koje doba godine. Čekamo vas!

KOMBINACIJA MODERNOG I TRADICIONALNOG

Savršena lokacija i luksuzan smještaj

Sve sobe su individualno dekorisane, sa privatnim kupatilom, moderne i komforne, sa pogledom na grad i baštu, za nepušače, sa klimom, LED Televizorom, fenom, bračnim ležajem, antialergijskim madracem sa memory pjenom, extra krevet i kolijevka dostupni na upit, dnevno čiščenje, besplatna kafa i čaj, neke od soba su sa balkonom, radnim stolom, frižiderom, električnim kuhalom, sefom.

Specifikacije
Sobe su slobodne za korištenje od 1:30 popodne do 10:30 ujutro na dan odlaska.
Kontakt osoba: Suzana Kasumović.

ODLIČNA LOKACIJA - JEDINSTVENO GOSTOPRIMSTVO

UNESCO ZONA

Pansion Villa Čardak je obiteljski smještaj u srcu Starog grada, UNESCO, udaljen 100 metara od Starog Mosta, na kraju male, kaldrmom popločane ulice. Uz rijeke Neretvu i Radobolju, u blizini svih atraktivnih mjesta, restorana, suvenirnica, muzeja.

Sa autobusne stanice nas možete jednostavno pronaći ukoliko idete prema jugu, 10-15 min. ulicom Maršala Tita sve do Starog mosta. Preko Starog mosta pređete na zapadnu stranu i skrenete lijevo u prvu ulicu. Nakon minute hoda ugledaćete pansion Villa Čardak sa lijeve strane. Taksijem možete doći za 5 minuta.